Képzések

Az innovatív technológiákban rejlő lehetőségek csak megfelelő képzettség mellett aknázhatók ki teljes mértékben

Innodent Konferencia

A mesterséges intelligencia “megérkezett” a fogászatba is. Az első tanulmányok alapján az új eszközöket használó kollégák 30-40%-al magasabb produktivitást érhetnek el. Ez akkora különbség, ami a piacot is átrendezheti. Itt az ideje vezetőként megérteni, hogy mi ez és hogyan fog kihatni a saját cégünkre és üzletünkre… és ez csak egy a témáink közül. Részletek »

DHT training & Trial program

Ismerje meg és sajátítsa el az azonnal ható érzéstelenítés módszerét!  Részletek »

Bridge on 4 kurzus

Hídpótlás 4 implantátumon, csontpótlás nélkül. A Campus Anthogyr képzése, élő műtéttel, sebészi, és protetikai gyakorlattal, teljes esetkövetéssel, mentorálással, egyedi időbeosztással Részletek »

Alapozó implantológiai chairside tréning

A tervezéstől az önálló implantációig, digitális protetikai megoldásokkal. A Campus Anthogyr képzése, élő műtéttel, az első 10 implantátum önálló behelyezésével, protetikai gyakorlattal, mentorálással, egyedi időbeosztással. … Részletek »

1

Laterál-augmentáció chairside training

Implantációval egy időben végzett laterális csontpótlás, speciális titánháló segítségével. A Campus Anthogyr képzése, élő műtéttel, önállő műtéttel, és protetikai gyakorlattal, mentorálással. … Részletek »

Laterál-augmentáció chairside training

Implantációval egy időben végzett sinus autografting, speciális fúrók segítségével, kalapálás nélkül. A Campus Anthogyr képzése, élő műtéttel, önállő műtéttel, és protetikai gyakorlattal, mentorálássalRészletek »

Dental Jedi gyakorlati lézerkurzus

Ismerje meg a lézerterápia alapjait, szerteágazó felhasználási lehetőségeit, leghatékonyabb módszereit, és leginnovatívabb eszközeit! Pl.: Vérmentes sebészet, gg. komplicata non-invazív kezelése… 

1

Mont Blanc Trip

Come to Chamonix and discover the universe of Axiom X3 – new kind of implant solution with the best international speakers of Campus Anthogyr. Meet practitioners of different nationalities, to share experiences with colleagues and to create a real network within the profession. … Részletek »

Archivált top-webinar-ok

Azok számára, akik az eredeti időpontban nem tudták megnézni, összegyűjtöttük a legjobb webinarjainkat…  Részletek »