AI-guide

Guide készítés a rendelőben percek alatt - AI támogatással

Digitális transzformáció a guide készítésben

Innovatív digitális workflow, a precíz, biztonságos, minimál invazív implantációért, amely magában foglalja a szkennelést, a tervezést, a fúrást, az implantátum behelyezést és akár a tökéletes azonnali pótlást is.

Hatékonyabbá tesszük az implantológiai workflow-t

Scan

A rendszer automatikusan összeilleszti a CBCT felvételt és az intraorális 3D scan-t. Kérés esetén partnereink részére AI-támogatott Eagle IOS-t biztosítunk (1 perc/fogív), díjmentesen.

Plan

A virtuális fogpótlás biztosítja a protetikai alapú implantátum tervezést, ezután a műtéti sablon néhány kattintással megtervezhető. A rendszer bármely implantátummal és bármeilyen gyűrűvel használható, külön fúrókészlet nélkül.

Print

A sebészi sablon kinyomtatható házon belül 3D nyomtatóval, vagy a terv azonnal továbbítható a laborba.

Same day dentistry

A rendszert használó partnereink ún. same-day szolgáltatást tudnak kínálni a sebészi sablon és a csavarral rögzíthető ideiglenes fogpótlások elkészítésével még a bevatkozás előtt – ezzel biztosítva pácienseik számára az azonnali funkcionális rehabilitációt is.

Segítünk az elsajátításában

Protetikai alapú implant és guide tervezés – interaktív on-line tréning 3 részben.

A maximum 5 fővel zajló különleges, workshop-jellegű program biztosítja a személyre szabott figyelmet és a valósághű tanulási élményt.

Időpont: 2024. május 7. 8:30

A további időpontokat a résztvevőkkel egyeztetjük.

Regisztráció a tréningre