IRIS

IRIS

4D Dental Surgery Navigation System

A legkorszerűbb 4D valós idejű navigációs rendszer fogászati beavatkozásokhoz, amely lehetővé teszi a fogorvosok számára, hogy folyamatosan nyomon követhessék a sebészeti eszközök pozícióját a műtét során. Az innovatív technológia segítségével elkerülhetők a veszélyes területek, mint például az idegek és az arcüregek, ezzel csökkentve a kockázatokat és a betegeknek okozott felesleges sérüléseket.

A minimál invazív rendszer nem csak a biztonságosabb műtéti környezetet biztosít, hanem javítja a műtétek pontosságát és hatékonyságát is. Ezáltal a betegek gyorsabban és kevesebb utópanasszal épülhetnek fel, miközben a fogorvosok is nagyobb biztonságban, kevesebb stressz mellett végezhetik el a beavatkozásokat.

Az IRIS rendkívül sokoldolalú high-tech támogatást nyújt a fogorvosoknak és szájsebészeknek a mindennapos implantációs sebészetben, a bonyolultabb beavatkozások során, mint pl. a Zygoma implantátumok behelyezése, vagy az endodnciában, valamint az orthodonciában, vagy akár az élőműtétes képzésekben is…

Egyszerű, gyors kalibrálás
Preoperatív tervezés
Precízitás a kivitelezésben
A műszerek pozíciója folyamatosan követhető a valós környezetben
A preoperatív terv STL-ben elmenthető és összehasonlítható a beavatkozás utáni helyzettel
Previous
Next

Jelentkezés bemutató műtétre

Ezek is érdekesek lehetnek