Jótékonyság vásárlással

Vásárolj 2022 április 30-ig a WEBDENT-en, és minden termék után 1.000 Ft-os támogatást juttatunk el a Dental Caritas-nak!

Kiknek nyújt segítséget a Dental Caritas?

A Dental Caritas küldetése a társadalom (és szűkebb közösségeink) szempontjából nélkülözhetetlen, és alapvető fontosságú feladatokat ellátó, közszférában dolgozók segítése, akik feladataik jelentőségéhez képest lényegesen alacsonyabb színvonalú anyagi megbecsülésben részesülnek – elsődlegesen a bölcsődei, óvodai, iskolai dolgozók, egészségügyi dolgozók (orvosok kivételével), szociális ellátórendszerben dolgozók, mentők, tűzoltók…

Hogyan nyújt segítséget a Dental Caritas?

A Dental Caritas a támogatottak legmagasabb szintű fogászati ellátását biztosítja  –  beleértve a társadalombiztosítási finanszírozással ingyenesen igénybe nem vehető legkorszerűbb szolgáltatásokat is. Az ellátáshoz szükséges anyagokat, és leg innovatívabb eszközöket a Dental Caritas biztosítja. 

Hogyan segíthetsz még a vásárláson kívül?

Az egyéb támogatási lehetőségekről (1%, utalás, rendszeres támogatás, stratégiai támogatás, munkával való támogatás…) az alábbi gombra kattintva tájékozódhatsz.